27 Nisan 2016 Çarşamba

Dantel Dövme Modelleri 2016

Özellikle kadınlar arasında son zamanların en popüler dövme modeli, Dantel Dövme Modeli diyebiliriz. Mandala Dövme Modelleri olarak geçse de, bir çok kişi aramalarını dantel dövme şeklinde yaptığı için başlığı da bu şekilde ekledim.

Dantel dövmeleri sevmeyenler de mutlaka vardır. Ama sevenlerin sayısı sevmeyenlerden oldukça fazla. Çok seksi bir görüntüye sahip olan Dantel Dövme Modelleri ile görüntünüze farklı bir hava katabilirsiniz.

Özellikle kadınların bacak bölgesinde kullandığı bu modelleri, kendiniz de çizebilirsiniz. Hatta bir çok dövme hayranı, annesinin eski dantellerinden esinlenerek oradaki gülleri de kullanıyor. Bu şekilde kendinize özgü bir dövmeniz olmuş olur.

Sizlere bir ipucu daha vermek istiyorum. Farklı bir model arayışı içinde iseniz, son zamanlarda yine popüler olan mandala boyama kitaplarını da kullanabilirsiniz. Beğendiğiniz görselin fotokopisini alıp dövmecinize götürmeniz yeterli olacaktır.

Dantel Dövme Fiyatları, diğer dövmelere göre biraz daha yüksek. El emeğinin daha fazla oluşu fiyatları arttıran en büyük özellik.

Şimdi sizler için seçtiğim Dantelli Dövmeleri inceleyebilirsiniz.

İyi  Seçimler :)

Dantelli Dövme Modelleri 2016
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder