27 Nisan 2016 Çarşamba

Dantel Dövme Modelleri 2016

Özellikle kadınlar arasında son zamanların en popüler dövme modeli, Dantel Dövme Modeli diyebiliriz. Mandala Dövme Modelleri olarak geçse de, bir çok kişi aramalarını dantel dövme şeklinde yaptığı için başlığı da bu şekilde ekledim.

Dantel dövmeleri sevmeyenler de mutlaka vardır. Ama sevenlerin sayısı sevmeyenlerden oldukça fazla. Çok seksi bir görüntüye sahip olan Dantel Dövme Modelleri ile görüntünüze farklı bir hava katabilirsiniz.

Özellikle kadınların bacak bölgesinde kullandığı bu modelleri, kendiniz de çizebilirsiniz. Hatta bir çok dövme hayranı, annesinin eski dantellerinden esinlenerek oradaki gülleri de kullanıyor. Bu şekilde kendinize özgü bir dövmeniz olmuş olur.

Sizlere bir ipucu daha vermek istiyorum. Farklı bir model arayışı içinde iseniz, son zamanlarda yine popüler olan mandala boyama kitaplarını da kullanabilirsiniz. Beğendiğiniz görselin fotokopisini alıp dövmecinize götürmeniz yeterli olacaktır.

Dantel Dövme Fiyatları, diğer dövmelere göre biraz daha yüksek. El emeğinin daha fazla oluşu fiyatları arttıran en büyük özellik.

Şimdi sizler için seçtiğim Dantelli Dövmeleri inceleyebilirsiniz.

İyi  Seçimler :)

Dantelli Dövme Modelleri 2016
















26 Nisan 2016 Salı

Tribal Dövme Modelleri 2016

Tribal dövmeler son zamanlarda yeniden moda oldu diyebilirim. Çok eski yıllarda kullanılan ve neredeyse tamamı çizgiler ve geometrik şekillerden oluşan bu dövmeleri özellikle erkekler tercih ediyor.

Kullanılan bölgeler ise genellikle kollar ve bacaklar oluyor. Tribal Dövme Modelleri arasından kendinize seçim yapamadıysanız, kendi çiziminizle kendi dövmenizi oluşturabilirsiniz. Tribal dövmelerin güzelliği modasının hiç bir zaman geçmeyecek olmasıdır. Bazılarına çok klasik gelse de, tribal dövmelerin erkeklere çok yakıştığını söyleyebilirim.

Tribal dövme şablonlarını internet ortamından bulabileceğiniz gibi, dövmecinizin arşivinde de bir çok modele rastlayabilirsiniz. Tabi ki orada zaman kaybı yaşamamanız için, dövme modelinizi seçerek ve kararlı bir şekilde gidin derim.

Bu yazımda sizler için Tribal Dövme Modelleri ve Şablonlarını derledim.

İyi seçimler :)


















25 Nisan 2016 Pazartesi

Ünlülerin Dövmeleri

Merhaba!

Dövme yaptırmadan önce hepimizin yaptığı ilk şey internetten dövme modeli araştırmak oluyor. Sağdan soldan topladığımız modeller arasından bazen seçim yapıyoruz. Birde bizleri çoğu zaman etkisi altına alan ünlülerimizi de unutmamak gerekir.

Ünlülerin dövmelerini ve anlamlarını hepimiz merak ederiz. Hatta o ünlülerin hayranlarının gidip aynı dövmeden yaptırdığı da çok fazla olmuştur.
Ünlülerin Dövmeleri en az kendi hayatları kadar merak konusu olduğu için bu yazımda sizlerle onları paylaşmak istedim. 

İsterseniz aynısından yaptırın, isterseniz de kendi tasarımlarınızı da ilave ederek ortaya karışık bir şey çıkartın. Orası size kalmış.








Cem Adrian

Herşey Aşktan yazıyor Gülşen'de de,



Küçük Dövme Modelleri 2016

Selam,

Özellikle kadınların tercih ettiği küçük ama tatlı mı tatlı dövme modelleri neredeyse vücudun her bölgesine uygulanabiliyor.

Özellikle el ve ayak bilekleri, kulak arkası, omuz, ense ve parmaklar kadınlar tarafından dövme için en çok tercih edilen bölgeler diyebiliriz. Daha önce dövme yaptırmadıysanız mutlaka acı çekip çekmeyeceğinizi merak ediyorsunuzdur. Şöyle söylemek doğru olur, sonuç olarak ince iğne uçları ile vücudunuza çizimler yapılıyor mutlaka ki az da olsa acısı var. Ama yukarıda ismi geçen bölgelerin acısı çok çok az demek yanlış olmaz.

Zaten bir kaç dakika sonra alıştığınızdan dolayı acıyı da en az şekilde hissetmeye devam edeceksiniz.

Şimdi sizlere Küçük Dövme Modellerini derledim. Bu modellere bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.
İyi seçimler :)